_0043_Moving-New-35

TRANSPORT COLETE

EWA TOUR se mandreste cu numeroasele servicii de coletarie pe care le-a oferit cu succes in ultimii ani clientilor sai. Sistemul nostru de livrari colete este la dispozitia dumneavoastra, compania noastra oferind rapiditate, seriozitate si preturi accesibile.

Transportam coletele si bagajele dumneavoastra in cele mai bune conditii, fara a le deteriora sau controla cu rugamintea ca ele sa nu contina tigari, bauturi alcoolice, arme albe, substante stupefiante, inflamabile sau alte obiecte interzise prin lege.

Va recomandam sa asigurati un colet de minim 20 kg, aceasta fiind contravaloarea minim taxabila fiecarui colet ( pentru pachete de 2-5-10 kg se percepe aceeasi taxa ).

Venim in ajutorul celor care doresc sa transporte marfuri de mari dimensiuni,animale de companie, valori sau doresc sa se mute dintr-o tara in alta cu autoutilitare destinate fiecarui tip de transport.

Colectarile si livrarile se fac de la adresa la adresa in timp record, pe tot parcursul acestor operatiuni compania noastra punand accent deplin pe manipularea si transpotul in siguranta.

Pentru noi este foarte important sa stim ca putem veni in ajutorul celor ce doresc servicii de coletarie in regim door to door cu plecare din urmatoarele orase din Romania : Galati, Focsani, Tecuci, Adjud, Onesti, Ramnicu Sarat, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Brasov, Sibiu, Deva, Arad, si sosire in Anglia in orasele : Dover, Chatham, Londra, Brighton, Southampton, Bristol, Coventry, Birmingham, Ipswich, Nottingham, Manchester, Liverpool, Boston dar si din alte localitati invecinate.

LISTA PRETURI TRANSPORT COLETE

Pe traseul Romania, Austria, Germania, Olanda, Belgia, Franta pretul este de 1 euro/ kg.

Romania Anglia pornind de la 0.99 pence/ kg, coletele ce depasesc 100 kg beneficiaza de discount.

Noi asiguram linistea si confortul dumneavoastra.

 

Save

Save

Save

Save